HeliTeknik RC Helikopter Forumu

HeliTeknik RC Helikopter Forumu (http://www.heliteknik.com/forum/index.php)
-   Diğer Simülatörler (http://www.heliteknik.com/forum/forumdisplay.php?f=214)
-   -   Lama V4 35mhz (http://www.heliteknik.com/forum/showthread.php?t=23606)

sim0neX 31.10.2016 21:07

Lama V4 35mhz
 
Lama v4 35 mhz kumanda ıle ıyı bır simülatörde çalışmak için sadece dongle a mı ihtiyacım var ?

ishak 01.11.2016 11:42

Alıntı:

sim0neX´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 347978)
Lama v4 35 mhz kumanda ıle ıyı bır simülatörde çalışmak için sadece dongle a mı ihtiyacım var ?

Nazmi daha üst düzey bir kumanda olması lazım 2.4 yada sim kumandası almanız lazım.

sim0neX 01.11.2016 13:27

Alıntı:

ishak´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 347982)


Nazmi daha üst düzey bir kumanda olması lazım 2.4 yada sim kumandası almanız lazım.

cahillik döneminde bir heves ile onu aldım. bilmeden kırıma uğrattım zaten heliyi. thk nın simulasyon kumandasından almaya karar verdım zaten. borclarım bıtene kadar onunla egıtım yapacagım. maddı durumlar toplanınca da yenı bır helı alacagım. :) ılgınız ıcın tesekkur ederım.

ishak 01.11.2016 18:20

Alıntı:

sim0neX´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 347983)
cahillik döneminde bir heves ile onu aldım. bilmeden kırıma uğrattım zaten heliyi. thk nın simulasyon kumandasından almaya karar verdım zaten. borclarım bıtene kadar onunla egıtım yapacagım. maddı durumlar toplanınca da yenı bır helı alacagım. :) ılgınız ıcın tesekkur ederım.

Rica ederim Nazmi bey burası bizim ailemiz herzaman birbirine yardımcı olacağım.


İçerik Yönetimi: Centurion

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.