![]() |
![]() |
#1 | ||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Arkadaşlar,
Kardes bir siteden ögrendiğim üzere, CopterX yeni bir model cıkarmıs. Bilgiyi paylaşan "Fatih PARMAKSIZ" arkadaşımıza teşekkürler. Yine "Align Trex 600 PRO" kopyalamış gözüküyor. Bana $ 300 lık fiyat biraz yüksek geldi ama detaylı bir inceleyip irdelemek lazım tabii ki ![]() [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ]
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||||
|
![]()
Ne dersin Mehmet kardeşim,bundan toplayayım mı bir tane..Ama önce ustaların bi yorumunu almak lazım,hatta uçuş videolarını falan seyretmek lazım değil mi.....Bunca simülasyon çalışmasından sonra 600 le girmek iyi olurdu doğrusu
![]() |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||||||||||||
![]() Alıntı:
![]() Şahsi fikrim ise, 600 ciddi bir model. Dolayısıyla 500 ve üzerisi için ben sahsen CLONE değil orjinal tercih etmek gerekir diye düşünüyorum. Fakat tecrübeli arkadaşların fikirleri daha isabetli olabilir tabii ki ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||||||||||||
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||||||||||
|
![]()
Güzel görünüyor fakat bencede 500+ bir makine için orjinalden şaşmamak lazım
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||||||||
|
![]()
Bu ne ya ??? Çok mu uğraşmışlar bu berbat parça için ???
[Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ]
HeliTeknik Forum' un düzeninin devamlılığını sağlamak için lütfen Forum Kurallarını okuyup, kuralların dışına çıkmamaya gayret edelim. [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] - [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] - [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] HeliTeknik Forum Administrator
|
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||||||||||
|
![]()
ayrıca eğer Align 600E pro gibi çift pil ise bence gereksiz iş...Tek pilli ise sözüm yok.. Hangi hareketleri yapıyorsunuz da tek pilli 600ESP yetmiyor
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||||||||||||
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#9 | |||||||||||||||
|
![]() Alıntı:
![]() Sent from my iPhone using Forum Runner
HeliTeknik Forum' un düzeninin devamlılığını sağlamak için lütfen Forum Kurallarını okuyup, kuralların dışına çıkmamaya gayret edelim. [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] - [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] - [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] HeliTeknik Forum Administrator
|
|||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||||||||||
![]()
Valla ben açıkçası sevindim, artık yedek parça için tek bir yere bağımlı kalmıcam...Malumunuz çok yedek parça kullanıyorum....
![]() ![]()
Align Trex 700N LE FBL BeastX Align Trex 450 Pro DFC 3GX SAB Goblin700 BeastX Compass 7HV BeastX Align Trex700E DFC HV BeastX Mikado Logo700 ExXtreme Vbar EPO Mustang P51 Futaba 8FG Super Bantam BC6DX-II AC/DC Balancing Charger EFuel 60A 1200W Supply PowerLab6 |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
Modları Göster | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ürün İnceleme: Alüminyum Torque Tube Ön Dişli Seti (Trex 550E / 600E Pro / 600EFL Pro) | blackshark | Temizlik / Bakım / Tamirat / Modifikasyon / Upgrade | 7 | 05.02.2012 22:07 |
Copterx Cx 450pro V3 Flybarless Torque Tube Version Super Combo Artf | brkg | CopterX 450 | 0 | 08.01.2012 03:07 |
Ürün İnceleme: Aluminum Torque Tube Front Drive Gear Set (t-rex 550e / 600e Pro / 600efl Pro) | ilkeresmer | Temizlik / Bakım / Tamirat / Modifikasyon / Upgrade | 2 | 05.12.2011 00:33 |
Aranıyor: HK-450TT Pro 3D Torque-Tube Helicopter Kit Alınacak | katana | RC Model | 11 | 23.09.2011 12:52 |
CopterX CX 450PRO-TT V3 Torque Tube Version Fiyat Düştü....! | zaga35 | RC Model | 0 | 22.11.2010 23:16 |