Anket Sonuçlarını Göster: Cep telefonları, tablet gibi cihazlarla foruma giriş yaparken tercihiniz nedir? | |||
Forum Runner |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 17.86% |
Tapatalk |
6 | 21.43% |
Mobil Görünümlü HT (Browser) |
5 | 17.86% |
Normal Görünümlü HT (Browser) |
12 | 42.86% |
Oylayanlar: 28. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#11 | ||||||||||||||
|
![]()
Neden sordun emioğlu..!!
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||||||||||||||
|
![]()
Kullanan yoksa kaldırayım dedim de
![]()
HeliTeknik Forum' un düzeninin devamlılığını sağlamak için lütfen Forum Kurallarını okuyup, kuralların dışına çıkmamaya gayret edelim. [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] - [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] - [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] HeliTeknik Forum Administrator
|
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||||||||||||
|
![]()
Sen kaldır itiraz eden olursa başka birşey düşünürüz.!!
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||||||||||||
|
![]()
Htc sensation - dolphin browser
|
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||||||||||||
|
![]()
Ben tapatalk kullanıyorum. Gayet başarılı...
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||||||||||||
|
![]()
telefonum salak olduğundan mobil olarak takip edemiyorum
![]() ![]()
[Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] ![]() |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||||||||||||
|
![]()
Forum runner daha kullanisli anketler tapatalkta gozukmuyor veya ben bulamadim
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||||||||||||
|
![]()
Ben de Forum Runner kullanıyorum.
HeliTeknik Forum' un düzeninin devamlılığını sağlamak için lütfen Forum Kurallarını okuyup, kuralların dışına çıkmamaya gayret edelim. [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] - [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] - [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] HeliTeknik Forum Administrator
|
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]()
# TT Raptor G4 - Ys91 Tareq - Hatori - Msh Ikon - Multi Gov # Trex 600 N DFC v2 - Redline 56 - outrage 56 - Msh Ikon # TıTaN X50 E FBL - Scorpion 4025 - YEP 120 -Msh Brain - gyrphon bec # Walkera CB 180 z # Calmato 40 Sports - os 46 # Team Losi XXL # HiTec Aurora 9 - Optima receiver -Telemetry system [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] |
|||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||||||||||||
|
![]()
bende diyorum niye olmuyo hep tek tıklıyodum
![]() ![]()
[Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] ![]() |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
Modları Göster | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
HeliTeknik Mobil Kullanışlığı | niang | Öneri ve Diğer Teknik Konular | 6 | 31.01.2012 20:48 |
HeliTeknik.com Mobil Görünüm Desteği [mobile.heliteknik.com] | blackshark | Site Güncelleme ve Yenilikleri | 22 | 07.01.2012 23:26 |
Neden Trex 700 Tercih Ediyorsunuz???? | barabelli | Trex 700 N / E | 70 | 15.10.2011 23:21 |
Hangi Heliyi Tercih Ediyorsunuz ? | Rc_ilgili | Trex 700 N / E | 12 | 18.04.2011 00:46 |
Yılbaşı Kutlamasını HeliTeknik Ailesi Olarak Beraber Geçirelim | blackshark | Etkinlikler / Buluşmalar | 6 | 29.11.2010 22:30 |