![]() |
|
![]() |
#1 | ||||||||||||||
|
![]()
Merhaba arkadaşlar;
Ben quadcopter topladım, 1.Devo F12E Verici 1 Devo RX1202 Alıcı APM 2.6 Uçuş kartı 1 Set Frame Apm ayarlarını yapıyorum motorlar çalışıyor Kumanda ile komut gönderiyorum, kumandadan motorları çalıştıramıyorum. Kabloları değiştirdiğimde, motorlardan aralıksız uzun ikaz sesi veriyor. Forumda |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||||||||||||||
|
![]() Alıntı:
tanışma konusu açsanız hiçte fena olmaz bu şekilde kimse cevap vermez foruma direk dalmışsınız selam verseniz iyi olurdu
![]() |
![]() |
#3 | |||||||||||||||
|
![]()
Motorlar çalışmaya başladı şöyle ki;
Önce pil takılıyor, motorlardan ses geliyor, sonra kumanda açılıp eşleşiyor tabi motorları çalıştıramıyor, cihazın pili sökülüp throltle tam sonuna kadar yukarıya çıkarılıp pil takılıp sökülüyor tekrar takıldığında motorlardan gelen ses sonrası throltle tam aşağı yapıldıktan sonra quadcopter hazır çalışır duruma geliyor, çalıştırıyorum, uçmaya yeltenirken tepetaklak olup iki kez karbon pervaneleri kırdım. [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] Bu konuda yardımlaşmak için APM Kart kurulum ayarları ve DevoE12F kumanda uzmanlarından yardım ve paylaşımların Türk hobicilere katkısunacak paylaşımlar ile teknolojide uzmanlaşmamız kaçınılmaz olur. [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] APM uçuş kartı çok profesyonel ve açık kaynak kodlu bir uçuşkartı ve programı olduğu açık ve net aşağıdaki videoda tüm kurulum mevcut.
|
|||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||||||||||
|
![]()
Kumanda yı receiver a tanıtmalısın(binding ) yapmalısın cepten girdiğim için videoyu bakamıyorum ancak videolar mevcut . receiver ile beraber gelen plung o işe yarar
|
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||||||||||
|
![]()
Selam, cevap için teşekkürler,
Binding yapıldı, kumanda receiver tanımlı ama genede iki defa pil sökülüp gaz çubuğu yukarı çekilmeden kesinlikle çalışmıyor. Bir de APM'ye telemetri bağlı iken kumanda, kumanda bağlı iken telemetri işlev görmüyor ve dolayısıyle birinden biri bağlanamıyor. Benim asıl sorunum uçurtamamak, tepetaklak oluyor. ![]() |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||||||||
|
![]()
Çalışmıyor derken?
1 pili takıyorsun 2 kumanda yı açıyorsun . 3 arm yapıyorsun(gaz çubuğu sağ alt köşede 5 sn. ) 4 gaz ver |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
Modları Göster | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kk2.1 Ucus Karti Yardim | CKekeva | Yeni Başlayanlar | 0 | 19.05.2014 15:22 |
Kontrol Kartı ile Kumanda Alıcısı Bağlantısı | kingrohan | Tricopter - Quadrocopter - Multicopter | 9 | 11.05.2014 17:00 |
Video: Walkera Qr X350 İlk Uçuş | alperokudur | Hava Çekimleri (Resim ve Videolar) | 2 | 12.02.2014 19:09 |
Walkera V450D01 İlk Uçuş | rsberyan | Walkera | 21 | 10.01.2014 00:57 |
Walkera Wk2402 Kumanda İle Walkera Rx2423 Alıcı Eşleştirme Sorunu | emrebey | CB 180 | 4 | 15.04.2012 02:15 |