![]() |
![]() |
#1 | ||||||||||||||
|
![]()
Herkese selamlar
arkadaşlar benim kk2.1 kontrol kartımla ilgili sorunum var. beyaz ekran problemi demiş herkes kimse çözüm sunmamış internette sizin bir bilginiz varmıdır acaba? sorunun videosu: [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] Yardımlarınız için teşekkürler |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||||||
|
![]() Alıntı:
Akif sadece problem bu mu ? Kart aktif olarak çalışıyor mu? Çalışıyorsa, bunu bir dene, eğer olmazsa ekran elveda demiş olabilir. ![]() Ekran kontrastını default ayarlara geri getirme. Kart'a akım ver ( on ) button 4 bas ve bırak button 3 (4 defa ) bas ve bırak button 4 bas ve bırak button 3 bas ve bırak button 4 bas ve bırak button 1 bas ve bırak button 3 (36 defa) bas ve bırak button 4 bas ve bırak
![]() |
![]() |
#3 | ||||||||||||||
|
![]()
Yok reis ben yeni kuruyorum cihazi. Denedim oyle tam kurmadan goruntu gelmedi. Ekran alicaz olmadi
![]() |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||||||||||
|
![]()
sorun ekran arızasıymış. uzun aradan sonra yazdım kusura bakmayın işlerim vardı bir türlü toplayamadım quadcopteri. en son toplama işini yaptım. neyse sonuç olarak ekran arızası ekran aldım 3 dolara değiştirdim çalıştı sorun yok. bilgilendirmek istedim sizleri
![]() |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||||||||||
|
![]()
Haydi gözün aydın.
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||||||||
|
![]()
[Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ]
Şimdiki problemim de bu ![]() ![]() Sent from my Letv X500 using Tapatalk |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
Modları Göster | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Satış İlanı: Iphone 4s 16gb Beyaz | VARLIK | Model Dışı Tüm İlanlar | 2 | 26.01.2013 02:47 |
Satış İlanı: Sifir Gibi Iphone 4s Beyaz!!!! | ilkeresmer | Model Dışı Tüm İlanlar | 1 | 18.01.2013 19:25 |
Aranıyor: iPhone 5 - 16 GB Beyaz Sıfır | blackshark | Model Dışı Tüm İlanlar | 0 | 03.01.2013 10:47 |
Satış İlanı: V 911 Mavi-beyaz Yakışıklı | Delikopter | RC Model | 3 | 21.11.2012 18:13 |