![]() |
![]() |
#11 | ||||||||||||||
|
![]()
[QUOTE=t-cenk;348058]Hayırlı olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildCenk kardeşim beraberce çalışacağız eski günlerini döneriz inşallah.
![]() |
![]() |
#12 | ||||||||||||||
|
![]()
Erhan teşekkür ederim daha çok çalışacağız , beraberce daha iyi olacak inşallah.
![]() |
![]() |
#13 | ||||||||||||||
|
![]()
![]() |
![]() |
#14 | ||||||||||||||
|
![]()
Caner çok teşekkür ederim beraberce inşallah.
![]() |
![]() |
#15 | |||||||||||||||
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#16 | |||||||||||||||
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#17 | ||||||||||||||
|
![]()
Merhaba arkadaşlar,teknik bir arızadan dolayı uzun süre foruma mesaj yazamadım.Aslında forum için şahsen ben dertliyim,eski samimi dosthane olan forum şimdi kötü bir durumdadır bu bir gercek.Genel olarak paylaşım resim video devamlı bir şekilde yapmaya çalışıyorum.Asıl amacım burda az veya çok kalıcı kişiler olması seviyeli saygılı sevgili bir şekilde sohbet paylaşım bilgi v.s olmasıdır .Bu gayretlerimin medarotör olmamla alakası yoktur .hepinize saygı ve sevgiler.
![]() |
![]() |
#18 | ||||||||||||||
|
![]()
Gözümüz yollarda kaldı İshak hocam, geç olsun güç olmasın her daim gönüller bir olsun inşallah.
|
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
Modları Göster | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Pilottr Yeni Yüzü ve Yeni Fiyatlarıyla Sizlerle! | PilotTR Hobby | Pilot-TR | 9 | 24.12.2014 01:28 |
Sizce Adnan Bey Yeni Yılda Yeni Telefon Alacak mı? | ilkeresmer | Sohbet / Konu Dışı | 12 | 25.12.2011 11:58 |
Video: Aranıza Yeni Katıldım - Yeni Bir Proje İçin | gambit1244 | Tanışma | 8 | 30.11.2011 23:27 |
İstanbul Anadolu Yakası -Yeni Ataşehir Yeni Uçuş Alanı | ilkeresmer | Uçuş Alanları | 32 | 03.11.2011 18:31 |