![]() |
![]() |
#1 | ||||||||||||||
|
![]()
Dün gece döndüğüm tayland seyahatimde aldığım helimle 4 kanallı trex 100x ve v911 den sonra ilk 6 kanallı 450'lik helime geçmiş bulunmaktayım..
Bazı kişiler neden onu aldın diyebilir vakit kısıtlıydı imkanım el verdikçe aradım daha iyilerini fakat bangkok'ta çok fazla seçenek bulamadım genelde 3,5 kanallı helilerden doluydu. İyi yada kötü ne yaptım bilmiyorum fakat yaptım artık. Daha kutusundan çıkartmadım deneme fırsatım olmadı en yakın zamanda deniyeceğim. V2 versyonuda vardı fakat x modeli daha iyi olduğu için onu almayı tercih ettim. En azından V ve V2 versyonlarındaki sorunları yada hataların bir kısmını X versyonunda gidermiş düzeltmişlerdir diye düşündüm.. [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] Main Rotor Diameter:680mm Tail Blade Diameter:130mm Length:650mm Width:158mm Height:230mm Gear rate:14:1:5 Weight: 670g(including battery) 6-channel Transmitter 6-channel Receiver 7.5g Digital Servos(1.0kg.cm,0.1s/60°)× 4pcs Brushless ESC 25A Head Lock Gyro 480 Brushless Motor Li-po Balance Charge 11.1V 1800mAh Li-polymer Battery
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Abi naptın ya
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||||||||||
|
![]()
Evet ahmet 450 lik fırçasız motor var. Düşünmek için fırsatım oldu da aramak için pek fazla fırsatım olmadı. Birde yol iz bilmeyince çok fazla seçeneğim olmadı. Deneyerek kullanarak görücem artık iyimi yaptım kötümü yaptım. 200 dolara aldım geldim kutudan çıkart uçur vaziyette ekstra kumanda almak derdide olmadı.
![]() |
![]() |
#4 | ||||||||||||||
|
![]()
Keşke biraz daha düşünüp alsaydın.Belt cp cx eloktronik bakımından kötüdür.Üstündeki 25 a esc yetersiz olacaktır.bence hiç elleme sat kurtul
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||||||||||
|
![]()
Hayırlı olsun.. Kırımsız uçuşlar dilerim.
Üstündeki elektronik ekipman vasat olsada size hover ve alan turu çalışmlarında gayet yeticektir.Ayarlarını düzgün yaparsanız heliniz gayet güzel uçucaktır acele etmeyin zamanla herşey olur. Olumsuz yorumlara aldırış etmeyip hevesinzi kırmayın bol simulasyon çalışıp pilotajınızı geliştirin.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||||||||||||
|
![]() Alıntı:
Amacım zaten akrobasi hareketleri vs değil dış alanda hover yapabilmekti. Sanırım bunun içinde yeterli olucaktır ki sende yeterli olucağını söylemişsin. Teşekkürler.
![]() |
![]() |
#7 | |||||||||||||||
|
![]() Alıntı:
![]() Bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim nitekim sizin durumunuzda olanlar için yazmıştım.. (Hbk3 450 size bir heli bile değil.) [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ]
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||||||||||||
|
![]() Alıntı:
Ayar konuları biraz kafamı karıştırıyor. Keşke ilk hoverda yanımda bu işlerden anlayan tecrübeli birisi olabilse en azından kırım yaşamadan sökebilirim olayı. Artık boşbir vakitte deneme yapıcam. İnşallah şansımda yaver gider kırımsız kayıpsız atlatabilirim.
![]() |
![]() |
#9 | |||||||||||||||
|
![]()
Olumsuz yorumlardan sonra kafama takıldı ve baya bi araştırma yaptım. Bu helinin yurt dışında özellikle alanı satanı kullananı çok fazla ve genelde stokları tükenmiş bir ürün.
Az çokta yurt dışı yorumları okudum kullanıcıların. Evet ufak tefek şikayetler var fakat yerden yere vurulacak kadar değiller. Birkaç elektronik parça kötü değil fakat daha iyisi olabilirdi yönünde.. Artı olarak modifiye edilebilir onlarda sanırım. İlk mesajımada helinin ufak bir özellik resim vs. tanıtım gibi birşey yaptım. Ayrıca helinin 3d performansı nasıldır bilmiyorum fakat 3d bir heli olmasıda yanında artı diye düşünüyorum 450 size 3d bir helinin bu fiyatta olmasını düşünürsek.. Kurulu vaziyette ve heli hobisine yeni başlamış daha tecrübe kazanmaya çalışan biri için kumandasınında ekstra olmaması ve içinde olmasıda büyük bir avantaj diye düşünüyorum. Son olarakta benim gibi heliyi havada dans ettiremeyecek biri için gayet tatmin edici olduğunu düşünmeye başladım. Ki olayı kavrayıp aştıktan sonra trex modelleri bile insanı kesmiyordur tatmin etmediği yerler oluyordur eminim.. Buda helinin kısa bir videosu ;
![]() |
![]() |
#10 | ||||||||||||||
|
![]()
Hayırlı olsun Mercan.
Ya kötü felan deniliyorda. Hoverciyiz biz yahu nekadar kötü olabilir. Sonuçta iyi ayarlanırsa her heli gibi buda uçacak alan turları yaptıracak belki biraz düşük idle up açarsın. Yada ecs'yi bi iki amper yukarı çıkarırsın ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
Modları Göster | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Neden 4 Kanallı Helikopterle Başlıyorum, 3 Kanallı Helikopter Olmaz Mı? | Sozmen | Yeni Başlayanlar | 52 | 07.08.2015 23:29 |
İlk Helim :)) | UçanTeneke | Yeni Başlayanlar | 4 | 08.05.2012 20:15 |
İlk Helim | pegasus.d | Yeni Başlayanlar | 25 | 03.02.2011 16:15 |
7 Kanallı Kumanda Yeterliyken Neden 9-10 Kanallı Kumandalar Tavsiye Ediliyor ? | srhnylmz | Kumanda | 22 | 28.12.2010 16:48 |
Arkadaşlar İlk Başlangıçta 4 Kanallı mı Yoksa Direk 6 Kanallı mı? | gokhankamat | Yeni Başlayanlar | 3 | 20.12.2010 23:53 |