![]() |
![]() |
#1 | ||||||||||||||
|
![]()
Arkadaşlar Merhaba;
KDS 450 C helikopteri inceliyorum.. THK nın sitesinde var.. Sizce nasıl bir heli.. 6 Kanal heliye yeni başlayacak biri oolarak tavsiyeniz nedir? Teşekkürler.. [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||||
|
![]()
Kimsenin bir fikri yok sanırım..
|
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
[Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ]
sanırım burda ki helikopter aynı.fakat uçuşa hazır set değilde parça parça olarak veriyor.bence bu setten alın.hem diğerine göre daha ucuz hem de helikopteri toplarken teknik bilginiz olur... ama paket içeriği aynı değilmiş ben aynı sandım.aşağı yukarı hesaplayınca alınacak şeyleri,yine aynı fiyata denk geliyor.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||||||||||
|
![]()
Fatih fikir var bence ınfıntyhobbyde tarot pro v var dfc flybarless sistem buna 5 basar fiyatıda sanırın 220 dolardı
![]() |
![]() |
#5 | ||||||||||||||
|
![]()
Fatih buyur 450 sınıfının trexden sonra en kaliteli helisi [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ]
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||||||||
|
![]()
kds 450 c yi RTF olarak yaklaşık 2 ay önce aldım.ayarlamaları uygulayarak öğrenmeye çalışıyorum genel olarak malzeme kalitesi fena görünmüyor ve orta sınıf hoş bir kumandayla geliyor..ben yeni olduğum için çok fazla teknik bilgi vermem sizi yanıltabilir ama şunu söyleyebilirim.THK genel anlamda çok ilgili insanlarla dolu fakat benim en çok ilgilendiğim yedek parça durumuydu.mağazayı işleten beyefendiye bunu sordum ve bana bütün yedeklerin sitede satıldığını söyledi.bende yurtdışına bağımlı kalmak istemediğim ve 15 gün kargo yolu gözlemek istemediğim için satın aldım.malesef ana malzemelerin neredeyse hiçbiri sitede yok! thk ile yaptığım mail yazışmalarında frame parçasının fiyatını bile söyleyemediler.bu konuda çok büyük bir eksiklikleri var! yurt dışında rahat bulabilmen bu durumu karşılarsa düşünebilirsin bence.fakat thk malesef bu konuda çok aciz kalıyor..
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||||||||||
|
![]()
İshak Bey önerin içinçok teşekkür ederim. Siteyi inceledim. Açıkçası Ali beyin KDS helinin yedek parça sorunu ile ilgili bahsettikleri çok çok önemli. yurtdışından turnigy 9x 8ch kumanda aldım. RTF olmayıp sadece kit de toplayabilirim. Benim için taksit seçeneğinin olması önemli tabiki. Aslında 2. el helilere de bakıyorum. ama emin olamıyorum. Bilgiler için teşekkür ederim. sanırım biraz daha araştırmam gerekecek.
|
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
Modları Göster | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Temel RC Helikopter Tanımları - RC Helikopter Sözlük | Centurion | RC Heli Teknik | 105 | 10.11.2014 15:27 |