![]() |
![]() |
#1 | ||||||||||||||
|
![]()
Merhaba arkadaşlar, Align firması boş durmuyor ve her geçen gün bir yenilik ile daha karşımıza çıkıyor, sağolsunlar zaten çok kaliteli fbl ünitesi Align 3gx V4 sürümünden sonra V5 update de çıkarmış, memleketimizde V5 update yükleyip kullanan arkadaşımız yaptığı yorumunda ( Sonuç gerçekten mükemmel, 4 Adet BeastX ve 1 Adet V-Bar sahibi olarak diyebilirim ki herhangi bir fark kalmamış , eğer fark hisseden varsa helal olsun) (gecenin bi yarısı izin almadan yorumun sadece bu kadarını yayınlaya biliyorum. Align firması bu V5 update yi ne zaman çıkardı bilemiyorum, ne tesadüf forumdan kimsenin haberi yok. 100 tl den 3gx alınır.
![]() ![]() ![]() ALIGN 3GX UPDATE MAIN PAGE |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||||
|
![]()
Cemil hocam bundan sonra alınacaksa gpro alınır.
Align 500 EFL, Align 600 gasser conversion Futaba 14 SGG, Frysky Taranis(CANAVAR) Hexa rotor and gimbal with DJI (FPV platformum.) Edge 540 Zagi,Depron Dynamite(Artık uçuyor) vs. vs. wl leri saymıyom. "İflah olmaz müzmin modelci"
|
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||||||||||
|
![]()
Mustafa hocam Align 3gx beklenen kaliteyi fazlası ile yakalamış durumda zaten, gpro ile bunu daha da ileriye taşımayı düşünüyor, akıllı telefonlara proğram yükleyerek kullanım kolaylığı vs vs. Kullanıcılar için tamamen duygusallık katmış olaya.
|
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||||||||||||
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
Gerçekten de, en güçlü olduğu çağlarda bile Müslüman Türk’ün, diğer halkları aşağı gören veya sömüren bir bakış açısı taşımaması dikkat çekicidir. Halkı ezen, sindiren, adaletten habersiz yönetici tipinin ön planda olduğu materyalist Batı anlayışı, “Cihan Hakimi” olduğu devirde bile, Müslüman Türk yöneticilerde asla görülmemiştir. |
|||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||||||||||||
|
![]() Alıntı:
Bu da yeni Align Gpro videosu
|
||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||||||||||||
|
![]() Alıntı:
Gerçekten de, en güçlü olduğu çağlarda bile Müslüman Türk’ün, diğer halkları aşağı gören veya sömüren bir bakış açısı taşımaması dikkat çekicidir. Halkı ezen, sindiren, adaletten habersiz yönetici tipinin ön planda olduğu materyalist Batı anlayışı, “Cihan Hakimi” olduğu devirde bile, Müslüman Türk yöneticilerde asla görülmemiştir. |
|||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||||||||||
|
![]()
O senin güzelliğin abi, benim modelimi, mekanik aksamın nasıl çalıştığını ve elektronik ayarı nasıl harmanladığımı az çok biliyorsun abi. Bu işi severek yaptın mı ikinci bir ince ayar için uğraşmaya gerek bile kalmıyor abi tabir yerinde ise cuk oturuyor bütün ayarlar. Ömrümde bir defa Vbar ayarı yaptım en küçük kuyruk titremesi yok. Bana Vbar ayarlatan adamın 20 gün sonra istanbula yanına gittim, 2 modelini uçurdu ikisininde kuyruğu titriyor, ne oldu 350$ ünite ile uçuyor ama kuyruk titriyor. İşe bak adama diyorum ki kuyruk titriyor vbar değil mi bu Cevaba bak ıdle-up açınca kuyruk kaçırması yok bende fazla takmıyor. Yaw desene adam gibi 350$ lık Vbar olsada ben bunu ayarını yapamıyorum kuyruk titremesini kesemiyorum. Abi o 70$ Align 3Gx üniteyi alırım modelime takarım çatır çatır bugüne kadar uçtum, bugünden sonra da uçarım.
|
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||||||||||||
|
![]() Alıntı:
Şu anda Trex 450 Pro ile 500 Dfc kullanıyorum. Gerek bu forum gerekse diğer forumlar olsun Align ünitelerine karşı (çoğunlukla İstanbul daki modelci abilerimizin) karalamaları yüzünden bende 3Gx üniteden korktum ve 400 TL para verdim ve 2.el Brain aldım. Kurtarma özelliği var dediler ! ! ! ! otopilot gibi dediler , senin gibi yeni başlayan modelcinin pilotajını geliştirir vs. dediler vs. vs. Allah belasını versin Brain ünitenin. Deneme amaçlı kurtarma özelliğini açayım dedim. Hoverda duran Model yere çakıldı. Sorup soruşturuken öğrendim ki Maraş yada Anteptede bir arkadaşta da bu üniteyi kullanan kişide kurtarmayı açınca modeli yere çakmış meğer. O gün bu gün anladım ki bu işler ürünle illgili değil. Şu an modelimde 3GX var. Hoverda kuyrukta hafif bir sallama var ama ıdle up açınca en ufak sallantı bile kalmıyor. |
|||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||||||||||
|
![]()
Brain, İkon, skookum, gibi Self leveler özelliği olan ünitelerde. Titreşim seviyesi belli bir düzeyin üstündeyse, Self leveler iptal olur. Veya yanlış yönde düzeltme verir buda kırımı sebep olabilir. Böyle durumlarda ilk defa denencekse bu nu yüksek iltifada denemek lazım.
Bi sıkıntı olduğunda. Önlemini almak için. Biz genellikle direk fbl sisteminin altına titreşim emici metal plaka ve onun altına jel pad koyuyoruz. Jel ped İ iki şerit halinde koymak en iyi sonucu veriyor. 3 resim halinde uygulamayı ekliyorum resimler Mesut arkadaşımıza ait rica ettin gönderdi bana. Trex 700 de jel kullanamadık . Nedeni kanopi imkan vermedi. Orda skookumun sert siyah pedini kullandık. Metal plaka koymadık. [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] Goblinde 700 de ise metal plaka altına jel uygulaması yaptık. [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] Bu uygulamaları yaptığınız sürece güvenle Self leveler İ kullanabilirsiniz. Ve plotajınızı geliştirenilirsin iz.
''SAB GOBLIN SPEED CARBON'' Quantum 4530-500KV, CASTLE PHONİX EDGE 160HV, TORQ - BL 9280, TORQ - BL 9288, CASTLE CC BEC, HC3SX ''GOBLIN 380'', BK 3001HV , MKS HV9780, X-Nova 3215-935, CC Lite 100, CASTLE CC BEC,* HC3SX JR DSX 11 2.4 Ghz CELLPRO POWERLAB 6 EFUEL 30A |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||||||||||
|
![]()
Arkadaşlar bende uzun süredir ikon fbl kullanıcısıyım. Daha önce Align 3gx kullaniyordum.
Neden 3 gx i bıraktım diye sorarsaniz; Birinci nedeni ayar yaptıktan sonra bir bakıyorsunuz olur olmadık yerde reverse olmuş bazı komutlar. Her uçuş öncesi kontrol ederim çünkü. Havada bir anda sapittiginida gördüm. 2. Nedeni ise Oto Kurtarma fonksiyonunun olmamasi. Gereksiz yere Kırım yapıp niye canım sıkılsın ki.ikon sayesinde pilotajim çok değişti ve gelişti. Yapamadığım hareketleri yapma özgürlüğü geldi. Suan trex700e pro dfc hv ve goblin 700 competition modellerinin ikisindede ikon fbl var. Her iki modeli alır almaz ikisinede ikon taktim. Ve sorunsuz uçuyorum. Erhan arkadasimizin da dediği gibi titreşim olayını aldiktan sonra hiç bir sorun olmuyor. Eğer bu sistemlerde titreşim olayı olmasa niye adamlar jel yada anti titreşim sungerler cikarsinlarki. Demek ki gerekiyor bazı sistemlerde. Yani kisacasi ikon benim için vazgecilmez. Diğer fbl sistemlerini kotuledigim falan yok . Sadece kendi fikrim bu. |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
Modları Göster | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Duyuru: Align 3GC Firmware Update!!!!!! 4.0 | ilkeresmer | Align Gyrolar | 1 | 08.12.2013 00:03 |
Ürün İnceleme: Yeni Align 150 Hadi Hayırlı Olsun!!! | ilkeresmer | Align Trex | 91 | 06.12.2013 13:49 |
Yeni Align Trex 600 12S Haydi Hayırlı Olsun!!!! | ilkeresmer | Trex 600 E PRO / LE / ESP / NSP | 37 | 05.07.2011 03:09 |
Hayırlı Olsun | tanzer | Tanışma | 2 | 28.02.2010 20:29 |