![]() |
![]() |
#11 |
|
![]()
tamam gözden geçirdim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||||||||||||||
|
![]()
levent ve şükrü abim saygılarımı sunuyorum öncelikle..ankaralı ve hobby ile ilgelenmeye yeni başlamış birisi olarak belirtilen mekanın çok güzel ve yakın olduğu kanaatindeyim pursaklarda oturmama rağmen
![]() ![]() bu arada bu zamanlarda uçuş yapıyormusunuz? yoksa ellerimiz donuyor gaz kontrolünü iyi veremiyoruz mu diyorsunuz? ![]() |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
ömer bey selamlar,
mühyeye ben hiç gidemedim ama şükrü bey ve birkaç arkadaş salı günleri gidiyorlar orada uçuş yapmaya. bu arada ankaralı helicilerin bir tanışma aktivitesi olacak. bu forumda etkinlikler/bulusmalar basligi altinda ocak 2011 tolantisi anketi var. katilmanizi dilerim. saygilar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||||||||||||
|
![]()
[QUOTE=levent önder;55121]ömer bey selamlar,
levent abi istirham ederim bey olayını geçelim direk zaten akşama kadar dairede müdür doktor bey hanım diye gidiyoruz bari burda samimiyet havasını yakalayım müsadenle.. ![]() ama yok sen daha çaylak üyesin yaşında benden küçük uçurmayıda bilmiyormuşsun dersen önümü iliklerim abi önünde ama gene abi derim ![]() abi bu arada 2011 takvimine adımı yazdırıyım hemen tabi o zaman geldğinde hanımdan müsade çıkarsa ![]() |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
estagfrullah ömer. valla bende uçurmayı bilmiyorum daha. öğrenecez yavaş yavaş.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
ömer ben şimdiden söyledim hatuna izin aldım yani. başka bir şeyimiz çıkmaz ise 16 sında buluşalım hep birlikte tanışalım, bu arada ankaradan heli üstadı diyosan özgür bey var (uav-oscar). saygılarımı sunarım kendisine.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||||||||||||
|
![]()
hava buz gibi olsa da ellerim sticklere yapışsa da ap ayrı bir zevk bu melet.....
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
hakan bey tabiki birçok üstad vardır, ben tanıdıklarımı bildiklerimi duyduklarımı söylüyorum. hatta o sözü söylediğim tarihten beri başka insanlarlada tanıştım.
![]() |
![]() |
#19 | ||||||||||||||
|
![]()
hava böyle tipi ve karlı olursa buluşma da sadece muhabbet olur uçuş olmaz..
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||||||||||||
|
![]()
yok mu yakınlarda bir buluşma mühye mıntıkasında...Arkadaşlar
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
alanı, ankara, kent, mühye, uçuş, yeşil |
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
Modları Göster | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Mühye Uçuş Yeri | metinbayram | Etkinlikler / Buluşmalar | 14 | 29.07.2011 01:15 |
Ankara THK Türk Kuşu Uçuş Alanı Modelcilere Yasaklandı. | Zafer | Uçuş Alanları | 14 | 26.06.2011 03:10 |
Bartın Uçuş Alanı | mkepoglu | Uçuş Mekanı Tespit Anketleri | 15 | 21.04.2011 21:22 |
Uçuş Alanı | ÇAĞATAY 77 | Uçuş Alanları | 38 | 23.10.2010 02:31 |
Tuzla Uçuş Alanı | ÇAĞATAY 77 | Uçuş Alanları | 10 | 22.03.2010 02:24 |