![]() |
![]() |
#11 | |||||||||||||||||
|
![]()
Elinize sağlık.
Kadir gör bunları ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]()
çok güzel olmuş bu alet, sorması ayıptır, ne kadara mal oldu size? bide hiç balık tutmayı denedinizmi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||||||||||||
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() maliyeti hesaplamadim ama 120 dolari a$maz zannederim.elimde4 kanalli kumanda vardi, lipo ve servolarda vardi geriye sadece pervane ve motor kaliyor olarda 25 dolardan fazla degil!!! sadece elemegi fazla. onuda yillik iznimde yaptim. balik tutmaya gelince .... daha denemedim kismetse haftaya cumartesi deneyecegim. mutlaka videoda olacak. mekanizma cali$iyor.bizim buralarda ki$ aylarinda LEVREK,ler liman iclerine geliyorlar ve buyukleride ortalarda oluyor,oraya kadar olta atmak imkansiz!!! bende oltayi oraya goturmek icin kullanacagim airbot'u. sularda sakin ve temiz. bakalim neler tutacagiz???? ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||||||||||||
|
![]()
kadir siradaki bu tekne olacak biliyorsun!!!! uzunlugu 120cm normal deniz teknesi
![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||||||||||||
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||||||||||||
|
![]()
Çok güzel çalışma gerçekten tebrikler
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||||||||||||
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ben sadece oltayi atamadigim kadar uzakliga ta$imakta kullancam bu aleti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
himmm müthiiiiş, ben yazdıklarınızı okudum ama benimda kafamda oyle bir dusunce oldugu icin siz balık deyince direkt kafam oraya gitmiş. çok başarılı olur bence, 100 metre oteye gotur bırak, iyi valla yaw, çok hoşuma gitti. bekliyorum resimleri.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||||||||||||
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |