![]() |
![]() |
#1 |
|
![]()
selamlar,
ilk heli, ilk uçuş ve ilk kırım ![]() satıcı tarafından ikaz da edilmiş olmama rağmen düşünce gazı kapatmadım ve sonuç uçamayan bir heli. alt palin pinyon dişlisi sıyırdı. bu parça ayrıca mevcut değil diyor satıcı, motor seti alınması icap ediyormuş. 2-3 mm plastik parça için motor seti, üstelik çift ![]() teşekkürler walkeraya bu pinyonları bulabileceğim bir yer bilenin yardımlarını çok büyük hayır duaları ile karşılarım. sevgiler [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]()
bu derdimi kendim hallettim. bir yerde pinyon bulmayi başardım.
bu arada ana dişlileri kontrol ederken oradaki vidayı da yalama ettim, onu da değiştirdim. şimdi helikopter uçabiliyor ama büyük bir sorun var. sanıyorum şaftta da bir sorun var. durumla karşılaşmış ya da bir fikri olabilecek arkadaşların yardımına ihtiyacım var. helikopter güzel havalanıyor gayet stabil, ne zaman ki kumandadan yön veriyorum sapıtıyor. kumandayı ileri itince ayni samanda sağa gidiyor, sağa kaçtı diye sola veriyorum birden geriye dönüyor. trimlerle falan oynadım. bir değişiklik yok. bu swashplate denen zımbırtıyı mı bozdum, ya da şaftı mı eğdim acaba? görünen birşey de yok. imdaat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
lama, pinion |
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
Modları Göster | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Align 450M motor pinion sorunum | ..oKaN.. | Elektrikli Motor | 8 | 14.08.2011 22:37 |
Servoya pinion dişli nasıl takılır... | caneraydeniz | Temizlik / Bakım / Tamirat / Modifikasyon / Upgrade | 5 | 11.07.2011 16:48 |
3.5 MM pinion | ..oKaN.. | Elektrikli Motor | 4 | 04.07.2011 21:07 |
Motor Pinion | icecity | Elektrikli Motor | 7 | 27.03.2011 04:47 |
450 motoru için 13T pinion arıyorum | bukalemun | RC Aksesuar/Yedek Parça/Elektronik | 9 | 10.12.2010 15:47 |