![]() |
![]() |
#11 | ||||||||||||||
|
![]()
bende dişli sıyırttım ama ben yerde iken idle up açtım hemde bi kaç kez
kumanda fonkisyonlarını bilmiyordum bu ne bi bakim dedim ve olanlar oldu Allah kimseyi bilgiden mahrum ve cahil eylemesin AMİN ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |||||||||||||||
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
[Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] ![]() |
|||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||||||||||||
|
![]()
abi onu örendim ama örenene kadar kaç kez açıp kapadım bilmiyom
bu değişik ses ne diyorum yine açıyorum sora bi baktım dişlinin kırıntıları yede yani o kadar açıp kapadım ki yanımda olsa sinirden beni pert ederdin ![]() ben bile kendime uyuz oldum zor anladım ne işe yaradığını yani ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||||||||||||
|
![]()
burak anlamışsın ama biraza pahalıya patlamış sanırımm
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||||||||||||
|
![]()
evt abi maalesef öle oldu.
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
belt, esky, gear, main, problemim |
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
Modları Göster | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Trex 600 Bevel Main Drive Gear | ADN Trex700 | RC Aksesuar/Yedek Parça/Elektronik | 1 | 27.07.2011 13:43 |
Main Gear Dişli Sıyırması | caneraydeniz | Temizlik / Bakım / Tamirat / Modifikasyon / Upgrade | 6 | 26.06.2011 12:22 |
Trex 450 Main Shaft ve Gear | mehmetsirtlar | RC Aksesuar/Yedek Parça/Elektronik | 6 | 20.05.2011 13:07 |
Trex500 İçin Ana Dişli (Main Gear) ve Kuyruk Ön Dişli (Front Drive Gear Set) Arıyorum | serkan | RC Aksesuar/Yedek Parça/Elektronik | 2 | 07.02.2011 11:26 |
Ana dişli (main gear)ve (autorotation tail gear) değişimi hakkında yardım :( | taurusturk | Temizlik / Bakım / Tamirat / Modifikasyon / Upgrade | 11 | 20.01.2011 13:53 |