![]() |
![]() |
#21 | ||||||||||||||
|
![]() |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||||||||||||||
|
![]()
bugun velocity 90nımı uzun zamn sonra motor ve egsoz alarak yenıden ucusa gectım 2. depoda hk dan aldıgım ucuz kuyruk pallerı takmıstım pal yoktu elımde ama bukadar kotu olcagnı dusunmuyrodum 2.depoda kuyruk havada patladı ve kontrol kaybettım ısın kotusu hold da ayarlamayı unuttum cok kotu sekılde dustum ama o dusse ragmen hasar bekledıgımden azdı helıkopter cıden cok saglammıs ana rotorda lınklerde saftlarda en ufak egıklık kırık yok framede de o sekılde jr servonun bırısı ust caseden kucuk kırk parcası var dıslılerın donusune engel oluyor o yuzden acaba 8717 case ı olan varmıdır
hasar raporu: -iniş takımının teki kırık, -canopy tutcakları, kanopyde kırık veya catlak olusmadı oda enterasan. -kuyruk borusu,torg tube, torg tube on dişlisinin teki, -ana dişli -ana pal ve kuyruk pali -tek 8717nın case i hasar raporu bu helıkopterın dayanıklılıgna gormus oldum kesınlıkle 700den cok daha saglam alet ama burdan tekrar önlem olarak kesinlikle hknın kuyruk pallırını kullanmayın arkadaslar sakın. ve ılk olarak trothle holdu ayarlayın benım gıbı unutkanlıga getırmeyın ![]() |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||||||||||||
|
![]()
Geçmiş olsun Cengiz.
Trex 700E V2 / Mikado V-Bar Blue / Kontronik Pyro 700-52 Motor / Kontronik Helijive 120 ESC [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ][Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ][Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilir..Üye Ol--> ] |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||||||||||||||
|
![]()
Geçmiş olsun Cengiz.
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||||||||||||
|
![]()
geçmiş olsun.
|
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||||||||||||||
|
![]()
Geçmiş olsun...
![]() |
![]() |
#27 | ||||||||||||||
|
![]()
teşekkurler arkadaslar napalım mutlaka kırım oluyo busekılde cogu seyden ders almıs oluyoruz
|
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||||||||||||||
|
![]()
Cengiz geçmiş olsun ya...O kadar dedim bana ver şu heliyi, ben kırayım
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||||||||||||||
|
![]() |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||||||||||||||
|
![]()
Bizde bi çok kişi kullanıyor...Plastikten vazgeçmemek lazım...
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
fbl, helim, velocity, yeni |
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
Modları Göster | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Outrage Velocity 50 CF : Yeni Resimler | vercenik | Velocity 50 | 24 | 02.01.2012 18:05 |
Yeni Helim HK 250 GT | qwert | HK 250 | 28 | 22.08.2011 19:05 |
Yeni Takıntım Outrage Velocity 90 Prototip | Centurion | Velocity 90 | 35 | 12.05.2011 21:46 |
ElyQ Vision 50 Competition Yeni Helim :) | Mesut AKIN | Nitrolu Helikopterler | 106 | 25.04.2011 00:22 |
İlk Helim | pegasus.d | Yeni Başlayanlar | 25 | 03.02.2011 16:15 |